RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lange sexy bein til RBK

(Scanpix)
Sist oppdatert:
R&B-sangerinnen Jamelia blir nok en gang å se som postermodell. En av grunnene til at hun ble tilbudt jobben er hennes lange bein. Se bildene her.

Det er Reebok som har valgt Jamelia som frontfigur for sin RBK-kolleksjon i Europa. Tidligere har hun også vært modell for undertøysprodusenten Pretty Polly,

Stjernegalleri
Ifølge Brand Republic får Jamelia nesten tre millioner for å stille opp som modell for Reebok. Der er hun i godt selskap, ettersom -Z, Pharrell Williams og 50 Cent også er hyret inn til å fronte RBK-kolleksjonene som består av sportstøy og urbane gateklær.

Jamelia skal også være med på å utvikle nye RBK-kolleksjoner. Men til tross for at hun er både motebevisst og har stjernestatus var det også andre ting som ble avgjørende for at hun fikk kontrakten.

Lange bein
- Vi signerte Storbritannias største og vakreste musikk- og moteikon for unge kvinner. Pluss at hun har de lengste beina i showbiz, noe som hjelper til med å få fart på kampanjen, sier markedsdirektør i Reebok, Michael Price.

Jamelia bidrar også på Band Aid, og du kommer garantert til å se henne mye fremover både på scenen og som modell.

Flere bilder av Jamelia ser du i bildegalleriet under.

Modellbabes på tur
Undertøyskjeden Victoria's Secret sparer heller ikke på kruttet når de skal promotere sine produkter.

Se hvem de har sendt på promoturne

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere