RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lange starter mot Stabæk

Sist oppdatert:
NADDERUD (vif.no): Rune Lange starter ettermiddagens kamp borte mot Stabæk etter at Bengt Sæternes, som egentlig skulle startet, har blitt syk. Få Vålerengas lag her.

Vi kommer tilbake med kampreferat senere i kveld.

Vålerengas lag: Troy Perkins - Freddy dos Santos, Dan V. Thomassen, Kjetil Wæhler, Allan K. Jepsen - Morten Berre, Lars Iver Strand, Harmeet Singh, Daniel Fredheim Holm - Rune Lange, Glenn Roberts

Benken: Øyvind Bolthof, Adnan Haidar, Ronny Johnsen, André Muri, Christer Jensen, Bojan Zajic

Vålerenga hadde nylig 14 dager på La Manga med blant annet tre treningskamper mot lag fra Adeccoligaen. Det ga tre seiere. Nå venter Tippeligamotstand i Stabæk.

- Det er en fin generalprøve å møte Stabæk på mandag, et lag som vil være med å kjempe i toppen av Tippeligaen. Det er en fin målestokk for oss, men vi legger ikke veldig mye mer i denne kampen, sier hovedtrener Tor Ole Skullerud til vif.no.

- Kampen blir en fin gjennomkjøring for oss. Vi kommer hjem fra La Manga med mye positivt i bagasjen og vi ønsker å gå ut å ta med oss og utvikle det vi gjorde i løpet av de to ukene videre. Forsvarsspillet vårt har satt seg bedre og vi har skapt mange sjanser framover. Vi skal prøve å fortsette med det.

Moa står over
På grunn av at Martin Andresen, Jarl André Storbæk, Kristofer Hæstad og Gunnar Heidar Thorvaldsson er borte på landslagsoppdrag, vil det bli endringer i forhold til laget som møtte Haugesund på torsdag.

- Det tvinger seg frem en del endringer naturlig nok og sånn sett vil denne kampen være annerledes. Samtidig er det en fin mulighet for andre til å melde seg på og vise seg fram. Vi skal alltid få noe ut av denne kampen, sier han.

Mohammed Abdellaoue soner karantene i serieåpningen og spilte heller ikke mot Haugesund på La Manga. Han vil heller ikke være med mot Stabæk.

- Moa har trent mye og hardt i vinter og vi har valgt å gi han noen dager fri for å hente litt overskudd. Så lenge han ikke er aktuell for seriestarten lar vi andre få vise seg fram i morgen, avslutter Skullerud.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere