*Nettavisen* Nyheter.

Langet ut mot Aksel og Tone

Foto: (Scanpix)

Hold opp. Kutt ut. Klapp igjen. Sier Anne-Kat. Hærland om Norges superpar.

31.08.09 12:09

(SIDE2:) Lørdag hentet Anne-Kat. Hærland hjem komiprisen for sitt show «Gift, men ingen fanatiker».

Takket eksen
Der takket hun blant andre sin eksmann Espen Hauglid og sa at pressen hadde misforstått når de trodde at deler av showet hennes, der hun fyrte løs mot eksmannen, ikke var avklart med ham på forhånd.

- Vi er gode venner og han fikk lese manuset, sa hun til VG.

LES MER: Feiret med ny flamme

Venner igjen
I sommer ble hun også venner igjen med Jan Thomas, som sa klart fra at han var opprørt over at Hærland harselerte med ham og hans ektemann, Christopher Mørch-Husby.

- Hun kødder jo med alle. På tide at noen tar igjen, sa han den gang. Men etter noen måneders verbal feide begravde de to uenighetene.

LES MER:Venner igjen med Anne-Kat.

Dog klarte ikke Anne-Kat. Hærland å la være og fyre løs på nye kjente navn i «Portrettet» på P4 i helgen, skriver VG. Der langet hun ut mot Aksel Hennie og Tone Damli Aaberge og deres offentliggjøring av sitt forhold.

SE MER:Nå er det offisielt

- Sko eldre enn Tone
- Et kort lite råd til dem, hvis de hører på nå. Hvis du innrømmer det med en gang, legger du ballen død, istedenfor å løpe rundt og være hemmelige, sier hun i programmet.

Hun fortsetter med å kalle forholdet en «barneforelskelse» fra Tone Damli Aaberges side og mener at hun har eldre sko enn 21 år gamle Tone.

Til VG sier Aksel Hennie og Tone Damli Aaberge at de rett og slett ikke «gidder å kommentere komikerens utspill». Heller ikke Hærland ønsker å utdype saken.

- Behov for noe som er mitt
Etter å ha blitt snikfotografert i flere uker av Se og Hør, også i utlandet, valgte Aksel Hennie å ta med seg kjæresten til Amanda-utdelingen i Haugesund. Det ble årets festkveld både for Aksel Hennie, «Max Manus» og paret selv. Men overfor Side2 understreket Aksel at han aldri hadde følt noe behov for å invitere folk helt inn i det innerste.

- Jeg føler ikke behov å kommentere noe om mitt privatliv overfor pressen, enten det handler om lykke eller sørgelige historier. Jeg stiller meg mer enn gjerne opp med mitt virke og snakker villig vekk om hvem jeg er som menneske, men jeg har også behov for noe som er mitt og bar mitt, sa Aksel Hennie.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag