RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Langrennsløper saksøker Adidas

Sist oppdatert:
Den russiske OL-mesteren i langrenn saksøker Adidas for 7,4 millioner kroner og hevder at det tyske selskapet i fem år skal ha misbrukt navnet hennes i reklamesammenheng.

I en pressemelding og på sin egen nettside hevder Julija Tsjepalova at den tyske utstyrsgiganten har misbrukt hennes navn siden 1998. Det skriver NTB.

Ifølge den russiske langrennsløperen skal det ikke foreligge noen avtale mellom henne og Adidas.

I en pressemelding heter det: "Jeg har aldri gitt Adidas tillatelse til å bruke mitt navn, og på grunn av dette har jeg gått glipp av flere lukrative avtaler. Jeg vil beskytte min markedsverdi, derfor forbereder min advokat nå et søksmål på 1 million dollar".

Ifølge NTB er pressemeldingen blant annet undertegnet Tsjepalovas agent Mikhail Loukine og advokatfirmaet Professional League of Sports Lawyers.

26 år gamle Julija Tchepalova vant OL-sprinten i Salt Lake City i 2002. I Nagano-OL i 1998 vant hun også gull, på 30 km friteknikk.

Her er pressemeldingen på Tsjepalovas egne hjemmesider

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere