RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Langt frem til et hurtigruterederi

Sist oppdatert:
Det er lite som tyder på at en fusjon mellom hurtigruterederiene OVDS og TFDS er noe nærmere i forbindelse med opprydningen i OVDS
Det opplyser styrelederne i de to hurtigruterederiene til Aftenposten.

Det har lenge ligget i luften at en fornuftig løsning er å få til en sammenslutning mellom Troms Fylkes Dampskibselskap (TFDS) og Ofotens og Vesteraalens Dampskibselskap (OVDS). Nå spekuleres det på om den knusende svindeldommen i OVDS og opprydding i selskapet kan føre til en fortgang i fusjonstanken, melder Aftenposten.

Nylig valgt styreleder i TFDS, høyesterettsadvokat Ole Lund, signaliserte på generalforsamlingen i juni at det er en hovedoppgave for ham å videreføre og videreutvikle samarbeidet med OVDS.

- En sammenslåing av hurtigruteselskapene blir betraktet av alle som en god idé. Det er naturlig at denne problemstillingen drøftes, men vi må ta tiden til hjelp, sier Lund til Aftenposten.

Heller ikke styrelederen i OVDS i Narvik, Ole Fredrik Hienn, tror på noen snarlig løsning.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere