*Nettavisen* Nyheter.

Lanserer kampprogram på mobil

Vålerenga tilbyr nå kampprogram på mobil.

08.06.09 10:39

På wap.vif.no finner du kampprogrammet som du kan kjøpe via din mobiltelefon. Her får du mye av stoffet du tidligere har lest i det tradisjonelle kampprogrammet. I tillegg får du ekslusivt innhold fra VIF TV.

- Vi er opptatt av brukervennlighet, og kampprogrammet på mobilen skal være lett å navigere i. Fordelen er at vi kan fange opp de siste nyhtene og kommentarene helt inn mot avspark, og lagoppstillingen publiserer vi fast fem kvarter før avspark når mange er på vei til kamp, sier mediesjef Svein Graff i Vålerenga Fotball.

Han er klar over at mange savner det tradisjonelle kampprogrammet, men økonomi og stor innholdsproduksjon på alle digitale plattformer førte til at produksjonen av printprogrammet opphørte denne sesongen.

- Det gjelder dessverre også mange andre klubber. Men nå håper vi supporterne klikker seg inn på kampprogrammet via mobiltelefonen, sier Graff.

Det koster 5 kroner å laste ned programmet. Klikk deg inn på wap.vif.no med din mobiltelefon.

Du kan også abonnere på de siste VIF-nyhetene hele uka til din mobiltelefon. Send SMS med kodeord VIFNEWS til 2229. Tjenesten koster kr. 30,- per måned.
Les mer om tjenesten på våre mobilsider

Klikk på bildet for å forstørre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag