RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Privat (Politiet)

Lånte pickup og forsvant

Sist oppdatert:
37-åringen fra Valdres lånte kameratens pickup og ble borte. Politiet aner ikke hvor han har tatt veien.

Politiet i Vestoppland står uten spor etter den savnede 37-åringen som søndag forsvant fra Ryfoss i fjellbygda Vang kommune i Valdres. Nå går de ut og etterlyser ham med navn og bilde.

Sist sett søndag kveld
Geir Kongslien ble meldt savnet av familien mandag morgen. Den siste vitneobservasjonen av mannen er fra søndag klokka 21. Da ble han sett i en pickup nær hjemstedet i Ryfoss.

Leter etter bilen
Savnede hadde lånt en grå og sort pickup med kjennetegn YE48237 av en kamerat, men verken venner eller familie vet hva han skulle. Politiet står uten spor etter både bilen og Kongslien.

- Vi er veldig interessert i opplysninger dersom noen har sett bilen. Vi har søkt over et stort område i Valdres med to helikopter i dag, men så lenge vi ikke har funnet bilen, har vi heller ingen steder å lete ut fra, sier operasjonsleder Åge Norland ved Vestoppland politidistrikt til Nettavisen.

Politiet trappet tirsdag ned sin leting etter savnede, men venner og familie har organisert videre leting. Det ene helikopteret som er benyttet i letingen var leid inn av kommunen.

- Denne letingen er ikke organisert av politiet. Vi begrenser oss nå til etterforskning, sier Norland. Han forteller at politiet i nabodistriktene er varslet om forsvinningen.

Geir Kongslien er bosatt i Ryfoss og er ugift.

Veltebøyle og ekstralys
Bilen som etterlyses er sort på nedre del og grå på øvre del og har sort veltebøyle med to ekstralys bak førerhytta og to ekstralys i grillen.

Savnede hadde på seg en mørk fleecejakke, mørk joggebukse og sorte sko.

Vestoppland politidistrikt ber om at observasjoner av den savnede og bilen meldes til politiet på telefon 02800.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere