Lanvin fortsatt tilgjengelig

Foto: Elin Reitan (Side2)

Men nå er H&Ms designkolleksjon mye dyrere.

24.11.10 15:10

(SIDE2): Til tross for at årets designkolleksjon som vanlig har blitt revet vekk fra H&M-butikkene på rekordtid har Finn.no, eBay og Side2s egen tjeneste, Side2vintage.no, blitt fylt opp av rubrikkannonser med Lanvin-kolleksjonen. Men tror du at du kan gjøre et kupp, må du tro om igjen. Selgerne skor seg nemlig godt på kolleksjonen.

Stivt priset
I år er det det franske designhuset Lanvin som står for H&Ms designkolleksjon. Kolleksjonen er ganske stivt priset om man sammenligner med øvrige kolleksjoner hos H&M. Kjolene er priset fra 1299 kroner og oppover, men det er også topper og accessoirer til langt lavere priser utvalget.

Til tross for at man trolig må betale mer enn butikkpris gjennom rubrikkannonsene, er dette en gyllen mulighet for de som ikke fikk med seg lanseringen mandag til å skaffe seg plagg fra kolleksjonen.

Selges til høystbydende
Brukeren Rikke selger seks Lanvin-plagg på Side2vintage.no. Plaggene ligger 500 - 700 kroner over butikkpris.

Også på Finn.no finner du i skrivende stund en rekke plagg, blant annet noen av kjolene, skoene og en fuskepels. Her selges mesteparten til høyestbydende.

På den amerikanske nettsiden eBay.com selges hundrevis av plagg fra kolleksjonen av brukere fra hele verden. Noen av plaggene har en prislapp helt opp til rundt 5000 kroner på nettsiden.

Har innført begrensning
H&M i Norge er klar over problematikken, men må sitte på sidelinjen og se på at klærne fra kolleksjonen blir lagt ut på nett og overpriset.

- Vi kan dessverre ikke gjøre noe med det. Men vi har registrert en bedring etter at vi i år innførte begrensning på kjøp av ett produkt av hver del i hver farge, sier pressekontakt i H&M Vibeke Holann til DN.no.

Sjekk Side2s test av klærne: H&Ms luksuskolleksjon
Vi var også med når dørene åpnet: - Det ble altfor dyrt

Lik originalene
Det er Lanvins kunstneriske leder Alber Elbaz og herreklesdesigneren Lucas Ossendrivjer som har designet kreasjonene. De har mottatt svært gode kritikker så langt.

Elbaz har selv uttalt at han fikk et panikkanfall da han så de første prøvene fra H&M-kolleksjonen. Designeren hadde nemlig ikke regnet med at plaggene skulle minne så mye om hans originale arbeider.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag