Lara Croft kommer i november

Det bekrefter utviklerne på spillets nylanserte nettside.

07.10.08 11:01

(Spillmagasinet): Eidos har bekreftet at det siste spillet i «Tomb Raider»-serien vil være klart i løpet av november 2008, skriver Eurogamer.net.

Les også:
- Slik har du aldri sett Lara
- Møt nerdenes våte drøm
- Sexy Lara i storform

Selskapet slipper nyheten på sin nylig relanserte nettside for «Tomb Raider: Underworld. Hjemmesiden er stappet med bilder, podcaster og utviklerdagbøker og vel verdt en titt.

«Tomb Raider: Underworld» fortsetter etter sigende der «Tomb Raider: Legend» slapp. Utviklerne graver ifølge spillmagasinet PLAY frem kreftene i maskinvaren - Croft setter nå fotavtrykk i sanden som vaskes bort av regn mens døde kropper og annet avfall blir liggende i spillverdenen selv etter at heltinnen har forlatt området.

Flere detaljer som søle som setter seg fast på klær og utstyr og renner av i regnet (det regner tydeligvis mye i «Underworld) samt motion-capture for Lara og en ny teknologi for lys og skygge i spillet, skal gi enda bedre spillopplevelser.

Det er foreløpig ikke klart om Karima Adebibe fremdeles er den offisielle modellen for Lara Croft. Utviklerne har imidlertid suppet de første bildene fra spillet som viser den kjente spillheltinnen i aksjon.

Spillet er under utvikling til Xbox 360, PC, PS2, PS3, Wii og Nintendo DS. Se alle bildene vi har fra spillet i karusellen under.

328

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag