RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Larina (5) lekte med schæferen - ble ikke bitt

Like blid i dag: Larina koste seg i solen på Bevø camping onsdag. Bamsen fikk hun som en god bedring-gave av bestevennen sin på campingen.
Like blid i dag: Larina koste seg i solen på Bevø camping onsdag. Bamsen fikk hun som en god bedring-gave av bestevennen sin på campingen. Foto: privat
Sist oppdatert:
Det så dramatisk ut da Larina (5) lå blødende fra ansiktet ved siden av en schæfer på Bevø camping utenfor Fredrikstad. Men hun ble ikke bitt.

Politiet varslet tirsdag kveld på Twitter at en fem år gammel jente var bitt i ansiktet av en hund på Bevø camping, en drøy mil fra Fredrikstad. Saken skapte voldsomt engasjement på Fredriksstad Blads Facebook-side: Jente (5) bitt i ansiktet av hund på campingplass, skriver Fredrikstad Blad.

Les også: Jente (5) bitt i ansiktet av hund på campingplass

Blødde mye

Nå viser det seg at jenta – som heter Larina og er fem år gammel – likevel ikke ble bitt av hunden, som er en schæfer.

– Vi var helt sikre på at hun hadde blitt bitt av hunden. Hun blødde kraftig fra ansiktet fra et tre centimeter stort sår under øyet, fra leppa og hadde sår på halsen, sier Lars-Petter Einarsen – jentas far.

Derfor meldte også politiet om hundebittet, og det ble vurdert om hunden skulle tas av politiet. Nå viser det seg at det hele skyldes et uhell.

– Nærmere undersøkelser på legevakten avdekket at hun har blitt klort av hunden, ikke bitt. Larina hadde lekt med hunden sammen med en venninne hele dagen, og de kjente hunden. Det er en rolig hund. Enten har hun blitt klort ved et uhell, eller så har hunden sagt ifra at den vil være i fred – slik hunder kan gjøre hvis de blir mast på. Det som er helt sikkert er at den ikke har angrepet eller bitt, sier Lars-Petter.

Det så dramatisk ut da Larina (5) lå blødende fra ansiktet ved siden av
en schæfer på Bevø camping utenfor Fredrikstad.

Var til stede

Hundeeieren var til stede da episoden skjedde. Men så en annen vei det lille sekundet episoden skjedde.

– Hundeeieren var uansett lei seg for det som har skjedd og har dekket utgifter til klærne som ble ødelagt av blod og utgiften på legevakten. Det var fint gjort. Vi har kontaktet politiet og forklart saken på nytt, og trekker anmeldelsen, sier Einarsen.

Ikke redd

Larina selv var tilbake på Bevø camping onsdag. Like blid og like klar for ferie. Den fem år gamle jenta er en tøffing, og er ikke redd for hunder.

– Hun stortrives her på Bevø og føler seg fortsatt helt trygg. Så dette gikk bra til slutt.

Les flere saker fra Fredrikstad Blad her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere