Larry er tilbake. Igjen.

Får han Carmen Electra til sengs denne gangen?

23.02.09 13:58

TWITRER: Shannon Elizabeth bruker Twitter til det meste. Foto: Mike Stotts (WENN (Scanpix))

(Spillmagasinet): Fans av bløt humor med seksuelle sidesprang kan se frem til nok et famlende eventyr med Larry Lovage, nevøen til den originale Larry.

Spillstudioet Codemasters har plukket opp lisensen til «Leisure Suit Larry: Box Office Bust» og spillet skal slippes i løpet av våren 2009, heter det på studioets offisielle nettside. «Box Office Bust» skulle opprinnelig utgis av Vivendi, men spillet ble droppet da selskapet ble slått sammen med Activision Blizzard i juli 2008.

Denne gangen reiser Larry til Hollywood for å hjelpe onkelen med filmstudioet hans og alt ligger dermed til rette for et kjendisgalleri uten like. Det var i alle fall den opprinnelige tanken.

Da spillet ble annonsert første gang skiltet Vivendi med en god håndfull kjente og mindre kjente film- og TV-fjes. Codemasters nevner bare to av navnene fra den opprinnelige rollelisten, Carmen Electra og Shannon Elizabeth (American Pie), men det er ikke dermed sagt at resten av skuespillerne ikke er med.

Igjen blir «Larry»-spillet en miks av utforskning, plattformspill, racing og oppgaveløsing. I tillegg skal spillet ha en egen regissørmodus hvor en kan lage en egen film om Larry, uten at dette er forklart nærmere.

Tittelen slippes til PC, PS3 og Xbox 360 i løpet av våren. Les mer om spillet på detaljsiden for «Leisure Suit Larry: Box Office Bust».

Foto: (Codemasters)

På forsiden av Spillmagasinet finner du flere saker om spill.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.