I januar kom håndverkere i byen Council Bluffs i Iowa i USA over en død kropp da de skulle flyttet ut frysere, hyller og annet inventar fra et supermarked som hadde vært stengt i tre år.

Kroppen, som ble funnet i en åpning mellom veggen og en fryser viste seg etter DNA-tester å være Larry Ely Murillo-Moncada, som for 10 år siden forsvant fra foreldrenes hjem. Det skriver flere amerikanske medier tirsdag, blant andre CNN, New York Post og lokalavisa The Des Moines Register.

Meldt savnet i 2009

Han ble meldt savnet 28. november 2009. Da skal han, etter en krangel med foreldrene, ha løpt ut fra hjemmet deres under en snøstorm. I nesten 10 år ante ingen hva som egentlig skjedde med ham.

Nå har imidlertid foreldrene fått svar. DNA-tester bekrefter at det er Larry Ely Murillo-Moncada som ble funnet nær hjemmet til foreldrene i vinter.

Ulykke

Todd Weddum i politiet i Council Bluffs forteller ifølge CNN at politiet nå mener at Murillo-Moncada, som selv jobbet i butikken, hadde dratt dit og klatret opp på fryseren. Ifølge CNN sto det flere varer lagret på toppen av fryserne og det skal dessuten skal ha vært vanlig for de ansatte å oppholde seg når de trengte en «uoffisiell» pause fra arbeidet. Trolig har Murillo-Moncada så falt ned inn mellom fryseren og veggen, der det var en åpning på omkring 45 centimeter. Bråket fra fryserne kan ha vært nok til at ingen hørte ham rope om hjelp.

Ifølge CNN mener politiet det er snakk om en ulykke, og det er ikke funnet skader på den døde kroppen som tyder på noe annet.