RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lars Anvar Kolle stikker fram haka

Sist oppdatert:
Les hva stjernekusk Lars Anvar Kolle mener om kveldens V65-løp på Bjerke.

Her kommer Nettavisens V65-tips

Klikk her for å laste ned program

2. juledag og det er full rulle igjen. Jeg stikker fram haka i romjula og håper jeg kan glede mange spillere. Jeg bankertipper meg selv med Mellem Ulv i V65-3. Teigen-traveren har stor kapasitet, og jeg har god tro på seier. Han er rask fra start, så jeg håper vi kan være med der framme direkte. Innleveringsfristen i V65-spillet er som vanlig kl. 18.30.

Min luring: 1 Bowling Twister i V65-4.

V65-1: 7 Spikeldi holder sin gode form. Er dette den nye kaldblodsdronninga? Nå møter hun de beste, og med avslutningen hun leverte sist blir dette min favoritt. 8 Briskebyrappa står bedre til enn på lenge. Dette er ei hedershoppe som aldri gjør dårlige løp. 2 Stolt Embla kommer ut i Teigen-regi. Hun kan mye da travet stemmer. En luring. 10 Gyldne Tider avsluttet veldig bra for meg sist. Står 20 meter bedre inne i løpet nå. Skal absolutt med på gardering.

V65-2: 8 Ideal News møter rett motstand. Sporet trekker ned, men det bør løse seg over denne distansen i et lite felt. Mehla-traveren blir min favoritt. 7 Copy Star liker distansen, og er i fin form. Han kjemper nesten alltid i toppen når formen er inntakt. Må regnes tidlig. 4 Abadan As var ikke helt på topp sist, men han er på vei opp i ny regi. Han har kapasitet til å kjempe helt i toppen. 6 Biggest Wish kommer fra den formsterke stallen til Karoline Krogh-Hanssen. Disse fire skiller seg ut. Jeg kjører 3 Arndon Royal, som trolig tar teten, men distansen trekker ned.

V65-3: 7 Mellem Ulv har levert fine løp de gangene jeg har kjørt. Jeg vet ikke helt hva som skjedde sist, men jeg tror på seier om han er tilbake på topp. Jeg stikker fram haka og bankertipper 3-åringen.

V65-4: 3 Glazier’s Dancer galopperte fra start sist. Han ble deretter forsert fram til dødens, og avgjorde sikkert. Hesten er i form og må regnes igjen. 10 M.T. Cherokee tapte bare for Showtime Chief fra dødens sist. Løser deg seg fra bakspor, skal han passes. 1 Bowling Twister hektet hjul 700-800 meter fra mål sist, men kom sterkt tilbake. Hoppa står innbydende til her. Min luring. 7 Terra Nova er mitt oppsitt. Han var tapper tross et tøft opplegg sist. Jeg må ta på meg skylden, for jeg feilvurderte en konkurrent.

V65-5: 1 Clean Gold er en skjør hest med stor kapasitet. Nå kommer han ut etter en pause, men jeg tror han kan vinne direkte. Han kan lede hele veien. 4 Classical Pine feilet fra start sist, men leverte en sterk opphenting på den tunge banen. Hoppa har kapasitet til seier. 9 Jullix Afrodite har levert fine innsatser på sterke tider i Sverige. Dette er et ukjent blad, men hun må med på kupongen.

V65-6: 2 Prins Marius har hatt en imponerende høst og vinter. Nå har han hatt en liten pause, men normalt kjemper han om seieren direkte. Forutsetningen er også bra. Jeg gleder meg til å kjøre 3 Frønes Arne. Dette er en 4-åring med stor kapasitet.

V65-forslag
1. avd.: 7-8-2-10
2. avd.: 8-7-4-6
3. avd.: 7 Mellem Ulv
4. avd.: 3-10-1-7
5. avd.: 1-4-9
6. avd.: 2-3
Pris: 384 kroner

Kilde: Rikstoto.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere