RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lars Monsen svarte leserne

Foto: Øyvind Ludt
Sist oppdatert:
Villmarkens store sønn, Lars Monsen, fikk flere spørsmål omkring hans forhold til hunder på nett-treffet i TV 2 Nettavisen. Les svarene her.

Lars Monsen (42) fikk massevis av spørsmål på nett-treffet. Flere av dem hadde fått med seg at Lars lempet hundene sine over en skrent i det første programmet i TV-serien sist helg.

Men Lars lot seg ikke provosere av noe «Rambo-stempel».

- Dette var en dagligdags situasjon på en ekspedisjon. Vi har en fjellside foran oss, jeg finner løsningen, i dette tilfelle å kaste både hunder, pulk og meg selv utfor -- interessant at du ikke er bekymret for meg, men du så meg i lufta der også -- og det gikk bra. Jeg hadde full kontroll, også med timingen på pulken, lurte hundene ut til siden først. Ikke en skramme, alle hundene logret med halen, og gleden over å være i villmarka bare steg, var Lars` svar.

Under kan du lese alle spørsmål og svar i nett-treffet.

Lars Monsen er ikke helt A4, for å si det forsiktig. Han har overnattet 2600 døgn utendørs, har trasket Norge på langs, Alaska på tvers (10 måneder, 3000 km) og er med stor sannsynlighet det eneste mennesket gjennom tidene som har krysset det gedigne kontinentet Canada mutters alene, kun i selskap av hunder (947 døgn, 8252 km).

I vinter har villmannen fått en stor fanskare med TV-serien om turen tvers over Canada, og nå følger vi ham hver søndag på tur i Svartisen, med kano i Femunden og til fots på Finnmarksvidda.

- Alt, absolutt alt er mulig. Fokuser alltid på det positive, aldri det negative, er mottoet Lars lever etter.

Lars' egen hjemmeside (Ekstern lenke)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere