RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Larsen reddet straffe

Vålerengas utleide keeper Frode Larsen reddet straffespark for Moss til ingen nytte borte mot Mjøndalen.

Mjøndalen vant 3-1 over Moss, og dermed ligger østfold-laget på 8. plass når to serierunder i Adeccoligaen gjenstår.

Straffe-ekspert

Frode Larsen reddet et straffespark mesterlig på stillingen 1-0 til Mjøndalen, men returen satte Mjøndalen i mål. Snaue kvarteret før slutt fikk Mjøndalen ny straffe, og dermed økte hjemmelaget til 3-0.

Det er ikke første gang Larsen markerer seg når motstanderen har straffespark. For tredje gang på rad reddet Larsen straffespark, og bidro til at Moss slo Løv-Ham 2-1 i serieåpningen i Adeccoligaen i år.

Larsen reddet straffer for Moss mot Strømsgodset og Notodden i sesongoppkjøringen, og hadde dermed tre redninger på like mange straffespark! Og i 2007 stoppet han avgjørende straffespark da Vålerengas juniorlag slo Lyn i kvartfinalen i NM.

Jensen kom inn

Midtbanespilleren Christer Jensen som også er på utlån fra Vålerenga til Moss ble byttet inn etter 55 minutter på stillingen 1-0 til Mjøndalen.

Moss ble forøvrig redusert til ti spillere fem minutter før slutt da Fabien Vidalon fikk sitt andre gule kort. På overtid reduserte likevel laget til 1-3.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere