RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lasse Gimnes redaktør i Se og Hør

Sist oppdatert:
Se og Hør har konstituert Lasse Gimnes som redaktør for politikk og samfunnsliv. – Det eneste som er helt sikkert er at jeg ikke fortsetter i den stillingen, sier han.

Lasse Gimnes trakk seg fra stillingen som ansvarlig redaktør i Kampanje for snart ett år siden, etter å ha vært i jobben i tre år. Like over nyttår gikk han til Se og Hør-forlaget til en nyopprettet stilling som forlagsdirektør med ansvar for utvikling av eksisterende blader og nye prosjekter.

Nå er forlagsdirektøren konstituert som redaktør for politikk og samfunnsliv i nyskapningen "Se og Hør-avisen", i forbindelse med overgangen til to ukentlige utgaver av ukebladet.

- Jeg vil kun bli i den stillingen til vi har funnet en redaktør som kan gå inn i jobben på permanent basis. Vi har skrevet utlysningsteksten og går ut med den på fredag, sier den nye redaktøren til Propaganda.

- Jeg vil få ansvar for de faste sidene som er satt av til politikk og samfunnsliv i den nye avisen, legger han til.

Gimnes avviser at han kommer til å bli lenge i stillingen, som er helt ny for Se og Hør.

- Det eneste som er helt sikkert er at jeg ikke fortsetter i den stillingen. Det er 110 prosent sikkert, sier han.

Den som forventer seg å se en fullformat- eller tabloidavis i de hyllene man vanligvis ser Se og Hør, vil nok bli skuffet. Avisen vil fortsette i samme format som tidligere.

- Det står ingenting om design, format og trykkekvalitet i loven. Det er innholdet som betyr noe for om det kan defineres som en avis, sier han.

Men det betyr ikke at det nye produktet ikke vil se annerledes ut.

- De som har fulgt med på Se og Hør de siste ukene, vil nok ha merket noen designendringer allerede. Vi har fått noen nye elementer og det vil skje flere endringer i tiden fremover. Det vil bli en moderne nyhetsavis, avslutter den tidligere Hjemmet Mortensen-redaktøren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere