RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Lastebilen sperrer deler av kjørebanen i utløpet av Nygårdstunnelen.
Lastebilen sperrer deler av kjørebanen i utløpet av Nygårdstunnelen. Foto: Arne Ellingsen

Lastebil veltet i tunnel

Sist oppdatert:
En lastebil fra Diplom Is veltet og lå midt i veibanen i Nygårdstunnelen i Bergen sentrum.

Ingen kom til skade i uhellet, som skjedde klokken 12.00. Det er ennå ukjent hvordan lastebilen kunne velte, men etter bremsesporene å dømme, har sjåføren trolig hatt for høy fart på vei inn i tunnelen i det motsatte løp, mistet kontroll i høyresvingen, kjørt over midtrabatten og veltet.

- Vi vet ennå ikke hva som har skjedd. Våre folk er nettopp kommet fram til stedet og vil få avklart det snart av sjåføren, sier operasjonsleder ved Hordaland politidistrikt, Paal Thorbjørnsen til iBergen.no.

Lastebilen lå i veibanen ved utgangen av Nygårdstunnelen i retning Danmarksplass. Tunnelen ble avsperret for trafikk og kødannelsene var raske med å vise seg.

Falck ble rekvirert for å få fjernet det store kjøretøyet. Det ble tidkrevende, ettersom lastebilen lå på siden. Halvannen time etter smellen var veien ryddet og tunnelen åpnet igjen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere