RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Latterlig idiotiske videoer

Noen er klønete, visse regelrette duster og andre fullstendig blottet for selvinnsikt. Se de sju videoene med grufulle og lattervekkende eksempler.

(Womanweb.no): Jackass og Dirty Sanchez er like ofte ekkelt som morsomt. Det teiteste med seriene er imidlertid alle som prøver å følge i samme spor.

Vi rister på hodet, vemmes og ler litt. Hva er det med menn?

Rævdart

Gjør dette vondt? Definitivt. Får han skylde seg selv? Utvilsomt. Vi kommer litt til kort her. Hva gjør at noen vil ha stumpen full av dartpiler? Vi tar av oss hatten for motet, men krysser fingrene for at vi aldri treffer denne karen i virkeligheten.

Dum og blond

Nei, dumhet og hårfarge har ingen sammenheng. Denne dama er imidlertid blond, og hun er definitivt en av de sløveste knivene i skuffen. Og det på TV¿

Ekleste trikset

Han tror han er festens konge fordi alle ler. Vi har sett det på fest selv – tullinger som tar kondomet gjennom nesa. Vi ler av deg, ikke med deg! Det er heller ikke der kondomet hører hjemme, nemlig.

Ævvæ!

Dette ser utrolig morsomt ut. Klart det er moro å sprette høyt opp i luften. Problemet i dette tilfellet er imidlertid at spretteren ikke treffer det myke han skal lande på. Ingen tulling, kanskje, men definitivt en kløne.

Cruise danser

For en gjøk. Ikke bare er han et kontrollerende monster ovenfor skjønne Katie Holmes, han sier de mest uhørte ting, er sektmedlem, hopper i sofaen hos Oprah og prøver å danse på TV. Prøver, altså. Gjøk.

Kjip kompis

Ja, det er lov å le av alle, også de tykke, små. Det er ingen grunn til å være slem mot noen. Eller til ikke å være kamerat med kameraten din. Her er en som definitivt ikke har skjønt nettopp det.

Fylla har skylda

Stakkars mann. Han prøver så godt han bare kan å komme seg på beina, og den umulige oppgaven å holde seg der. Han må nok dessverre se seg slått av Kong Alkohol i denne omgang.

Les også:

Forrige Videorama

Månedens linker

Test: Trives du med jobben?

Denne saken er laget av www.Womanweb.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere