RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Latterlige sexleker

Sist oppdatert:
Folk ler mye når de besøker Kondomeriet. Ofte fordi de er nervøse, men også fordi noen av sexlekene er latterlige. Bare se her.

(SIDE2): - Folk ler jo av nesten alt, men det er klart det er enkelte ting som folk knekker helt sammen av, forteller Lene Aasen i Kondomeriet til Side2. Hun ramser opp elgkondomer, den lille penisen som blir stor i vann og sjirafftrusa.

Mange blir småflirete i kondomeributikken, noen litt nervøse, men også nysgjerrige. Og det er god grunn til å le av enkelte ting som dukker opp i hyllene:

Grow a Pecker - en bitteliten penis som plassert i vann eser opp til stor - eller veldig stor - størrelse.

Elgkondom - en kondom med et elghode på toppen. Helt klart den store turistfavoritten, ifølge de butikkansatte.

Godteriundertøy - husker du de sukkertøyene i mange farger som man spiste av en tråd? Samme konsept gjelder for dette undertøyet. Er kjæresten glad i godterier kan det dessverre ta litt tid å komme til saken.

Kleshenger - ja, den er jo til å henge opp klærne da ...

Smart Balls - ikke bare stimulerer disse små ballene som puttes inn i skjeden, men de strammer også opp muskulaturen der nede.

  • Se bildespesial under:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere