Laura (15) forsvant med 49-åring

Foto: (Youtube/Overvåkingskamera)

Politiet frykter at de to har reist utenlands.

20.01.09 12:22

Laura Stainforth (15) har vært savnet siden 15. januar. Da møtte hun den 49 år gamle Andrew Williams på Grimsby togstasjon.

De to ble også sett i Dover, men siden har det ikke vært tegn fra de to.

Familie og politi er svært bekymret for hva som kan ha skjedd jenta, og politiet jobber nå blant annet etter teorien om at de har reist utenlands.

- Bare kom hit hvis du vil. Mor og far bryr seg ikke om hva som har skjedd så lenge du er i sikkerhet. Vi skal ikke bli sinte på deg eller stille spørsmål. Vi er alle sammen glad i deg, sier tanten, Chrissie Williams, til skynews.com.

Foto: (Facebook)

Laura er fra Cleethorpes, nordøst i Lincolnshire. Politet tror hun møtte den langt eldre Williams på internett, og avtale å treffe han der. På onsdag forsvant hun, og siden har ingen hørt fra henne.

Hun fortalte foreldrene at hun skulle ut og handle, men da hun flere timer senere ikke hadde kommet hjem, ringte foreldrene politiet, melder timesonline.co.uk .

Venner av 15-åring bruker nå nettsteder som Facebook, der de oppfordrer folk om å ta kontakt dersom de vet noe om hvor jenta er.

- Jeg ønsker å appelere til de to direkte, og ber dem kontakte oss. Familien hennes er bekymret, dette ligner ikke datteren deres, sier etterforsker Sharon Fielding.

- Det ser ut som om det var et møte som var avtalt på forhånd, og jeg oppfordrer folk som kan ha sett henne om å kontakte politiet. Vi er svært, svært bekymret for henne.

Artikkelen fortsetter under overvåkingsvideoen, som viser de to på togstasjonen:

HTML EMBED

Politiet tror de to dro til Doncaster, før de reiste videre til London og deretter Dover.

Williams er også kjent under navnet Dave Ingram, og har bekjente nord i England og Skottland.

Ifølge politet er ikke Williams registrert i strafferegisteret.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.