RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lavere DNO-produksjon

Sist oppdatert:
DNO hadde en samlet oljeproduksjon på 28.238 fat pr. dag i mai. Det er høyere enn mai i fjor, men lavere enn snittet i år
Sammenlignet med konsernets oljeproduksjon for mai 2002 på 24.272 fat pr. dag, er dette en økning på ca. 16 prosent.

DNO konsernets gjennomsnittlige oljeproduksjon i årets fem første måneder har vært på nesten 29.000 fat pr. dag, hvilket er en økning på ca. 32 % sammenlignet med tilsvarende periode i 2002.

Dermed er produksjonen i mai lavere enn snittet i år.

Oljeproduksjonen for de enkelte geografiske enheter i mai måned samt for perioden januar til mai var som følger (fat pr. dag)

Det var i mai måned et kortere avbrudd i produksjonen fra en av brønnene på Tasour-feltet i forbindelse med utskifting av en pumpe i brønnen. Dette er hovedårsaken til at produksjonen fra Yemen var ned med ca. 850 fat pr. dag sammenlignet med april. Boring av en brønn på vestflanken av Tasour- feltet er nå påbegynt.

Produksjonen fra norsk sokkel var ned med ca. 440 fat pr. dag sammenlignet med april.

Produksjonen fra Thistle-feltet økte noe i mai, og dette bidro til at samlet produksjon fra britisk sokkel økte med ca. 410 fat pr. dag sammenlignet med april.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere