RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Le deg til sex

En god latter forlenger ikke bare livet. Det gir deg mer sex også.

(SIDE 2): Har du problemer med å få jentene til sengs? Da kan du verken skylde på utseendet, sjarmen eller sjekkereplikkene. Ifølge Will Smith er det humoren din det er noe galt med.

Trusene presses av
Hvis du har god humor, kan du nemlig nedlegge enhver kvinne, mener sjarmøren fra blant annet «Fresh Prince of Bel-Air» og «Men in Black».

Will Smith, som av mange antas å få en Oscar-nominasjon i år, hevder at han kan le en hvilken som helst kvinne til sengs.

- Komedie er bedre enn muskler, bedre enn penger, bedre enn utseende. Hvis du kan få en jente til å le høyt, er du inne. Det er nesten som om presset fra latteren får undertøyet hennes til å falle av, sier han ifølge All Headline News.

Kona likte ikke humoren
Men hvis du ikke er morsom, er ikke alt håp ute likevel. Selv Smith har hatt problemer med å få damer til å le – og det var slett ikke humoren som gjorde at kona hans, Jada Pinkett Smith, falt for ham. Da han møtte henne for ni år siden, syntes hun faktisk ikke at han var morsom.

- Vi var sammen i to år før hun i det hele tatt lo av noe jeg sa. Hun synes jeg er veldig morsom nå, men det tok henne litt tid å få det inn, sier han.

I begynnelsen hadde de bare alvorlige samtaler, blant annet om hvordan de kunne gjøre verden bedre, forteller han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere