Le helgen inn

En mann i et kyllingkostyme som følger dine minste vink, en anatomisk korrekt kakeoppskrift og kattebowling er bare noen av tingene du kan more deg med de siste timene før helgen setter inn. TV 2 Nettavisen gir deg fredagsmoro.

16.04.04 08:35

Snart er det helg, og de siste timene på jobben virker så uendelig lange. Heldigvis finnes det noe som får tiden til å gå litt raskere, nemlig TV 2 Nettavisens fem utvalgte moro-linker.

Underdanig kylling
Hvordan liker du kyllingen din? Her kan du få den akkurat slik du vil, inkludert hoppende på en fot. Det er vanskelig å beskrive denne siden i få ord, men tenk deg at du har en mann i kyllingkostyme som følger ditt minste vink. Bare skriv inn hva du vil han skal gjøre, trykk enter og voila! Bare husk at kyllingen kun snakker engelsk.

Thorax-kake
Når kakeoppskriften advarer mot at ribbeina i hvit sjokolade kan være litt vanskelige å få til, og foreslår at du bruker rullekake med rød gele for å simulere tynntarmen, skjønner du at dette ikke er kaken for deg som synes splatterfilmer er ekle. Denne oppskriften følger ikke Ingrid Espelids kokebok, men snarere Gray’s Anatomy. Det er utrolig hvor ekkel kake du kan lage av deilige ingredienser, men innsatsen er uansett imponerende.

Bowl helgen inn
Et lite spill å fordrive tiden med mens du venter på at helgen skal ringes inn. Online bowling kan være svært så avhengighetsskapende, men i dette spillet bør du ikke være alt for glad i katter hvis du vil oppnå best mulig resultat. Forvirra? Ta en titt selv, og utfordre noen du kjenner til litt bowling.

Finn fjesene
Aarrgh. Test dine observasjonsevner på denne nettsiden. Det er elleve fjes skjult i dette bildet. Normale mennesker finner mellom fire og fem av disse. Finner du åtte, har du observasjonsevner over det normale. Finner du ni, har du svært gode observasjonsevner, 10 fjes betyr at din evne til å observere er enorm og 11 fjes betyr at du har ekstremt god observasjonsevne . Er du bedre enn kollegaen din?

Tenk positivt
Er dagen trøtt og trist, og ikke en gang tanken på at det er fredag klarer å muntre deg opp? Hvis du har et problem som synes å være uløselig, kjempekjærlighetssorg eller en hund som nylig døde, bør du ta en titt på denne siden. ”Stay positive” er mottoet, og når disse karene klarer det, så klarer du også. Med mindre du bare får lyst til å slå inn skallen på dem, selvfølgelig.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag