RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ledelsen går hos Merkantildata-partner

Sist oppdatert:
Ledelsen hos Merkantildata-partneren Getronics trakk seg fredag ettermiddag
Ledelsen til Getronics trakk seg fredag ettermiddag på grunn av uenigheter med den rådgivende forsamlingen. Selskapets resultater vil bli dårligere enn tidligere guidance.

Tidligere denne måneden sa 60 prosent av obligasjonseierne til Getronics nei til en restruktureringspakke lagt frem av ledelsen i selskapet.

- Avgjørelsen var tatt av den rådgivende forsamlingen etter en samtale med styret og er basert på en uenighet om hvordan selskapets skal styres videre, heter det i en melding.

Getronics var tidligere en av de virkelige IT-storhetene i Europa. Selskapet er partner med Merkantildata, men har slitt tungt de to siste årene etter at selskapet kjøpte amerikanske Wang.

Nå venter Getronics et driftsresultat før avskrivninger på 106 millioner euro, ekskludert for 43 millioner euro i restruktureringsposter, noe som er 20 millioner lavere enn selskapet guidet aksjemarkedet på for under én måned siden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere