RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ledelsen snakker Tandberg opp

Sist oppdatert:
Tandbergs finansdirektør Terje Rogne kjører nå presentasjoner for meglerhus. Når han gjør det, stiger som regel aksjen. Så også i går
Tandberg steg i går 6 prosent til 51 kroner.

Dette skjer mens finansdirektør Terje Rogne er rundt og presenterer selskapet til ledende meglerhus som Orkla Enskilda og Alfred Berg. Sistnevnte var den klart dominerende kjøperen av aksjer i går.

Etter mye diskusjon om selskapets informasjonspolitikk, innførte man for noen måneder siden retningslinjer som innebærer at man ikke vil kommentere utviklingen den siste måneden før kvartalsslutt, altså etter utgangen av august.

Ifølge Finansavisen spekuleres det i om selskapet vil komme med en midtkvartalsoppdatering til markedet, og oppjustere utsiktene.

Analytiker Johan Michelsen i Orkla Enskilda sier til avisen at han ikke tror på oppjustering av utsiktene, men at dette likevel er mer sannsynlig enn en nedjustering.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere