RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lege skulket jobben for konsert

Foto: JOHN McMURTRIE (AP)
Sist oppdatert:
Legen måtte få med seg Iron Maiden-konsert i Bergen.

- Du skal være klar over er at bergenserne er ekstremt utålmodige og utakknemlige og kommer dit med småting. Det er alltid kø på legevakten uansett, sier den anonyme legen til Bergens Tidende.

Mens legen var på konsert med Iron Maiden, vokste køen av pasienter hos legevakten i Bergen. Bare én lege var igjen på jobb onsdag kveld, da lege nummer to valgte å forlate vakten til fordel for storkonserten på Koengen.

Selv synes legen det er smålig å gjøre en sak ut av hans valg denne kvelden. Han var tilbake på jobb i 01-tiden natt til torsdag, og fullførte resten av vakten.

På generelt grunnlag sier sjef på legevakten i Bergen, Frank van Betten, at dersom fraværet skyldtes en konsert, så er det ganske spesielt.

Ifølge Bergens Tidende ikke Heavy-legen redd for å miste jobben etter at skulkingen ble avslørt. - Jeg har andre jobber, opplyser han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere