RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Leger inn i BB-huset

Sist oppdatert:
Jessica Lindgren har tatt en graviditetstest etter mistanker om at hun venter barn. Torsdag skal leger inn i BB-huset.

(SIDE2): - Ja, hun har gjennomgått en graviditetstest. Vi kan ikke si noe mer om resultatet før i kveld, sier prosjektleder Sara Goldensohn i Kanal 5 til avisen Expressen.se.

Informasjonsansvarlig i TVNorge, Ingerid Medhus, bekrefter overfor side2 at de har hatt mistanke over tid om at 21-åringen er blitt gravid.

- Hun har vært kvalm og dårlig, og det er flere andre indikasjoner på at hun kan ha blitt gravid i huset. Derfor sender vi inn en lege for å foreta en grundig undersøkelse av henne, sier Medhus.

Hun opplyser også at Jessica selv har tullet med at hun kan være gravid.

- I kveldens program viser vi hvordan hun selv har gått rundt med en pute på magen og tullet med at hun har en liten Muffe i magen. Flere av deltakerne har også snakket om mulighetene for at hun kan ha blitt gravid, opplyser Medhus.

«Ingen kommentar»
Prosjektleder Sara Goldensohn sier «ingen kommentar» på direkte spørsmål om hjemmetesten som ble tatt torsdag ettermiddag var positiv.

BB-produsentene mistenker at den omtalte Big Brother deltakeren kan ha blitt gravid i løpet av sin tid i huset. Alle de kvinnelige deltakerne blir nemlig testet før de får gå inn i BB-huset.

TV-seerne har kunnet se at Jessica har vært intim med to av de andre deltakerne, både den nylig utstemte Muffe Bajraktarevic (25), samt Samuel Aronsson (25).

- Muffe er faren
Jessica selv insisterer på at det er Muffe som er faren hvis hun skulle vise seg å være gravid.

- Jeg er orientert, og skulle få beskjed når testen var klar. Utover det har jeg ingen kommentar, sier Muffe til Expressen.se

Samuel på sin side har fått et nært og intimt forhold til den svenske brunetten Gabriela. De to deler seng og gir hverandre stadig ømme kjærtegn.

Mange skandaler
Kanal 5 opplyser at de har psykologer klare til å ta seg av deltakeren dersom det viser seg at hun venter barn.

Jessica er torsdag ettermiddag med på en konkurranse i huset. Hun ble vekket opp, og bærer tydelig preg av å være sterkt redusert.

Den narkodømte svenske blondinen har gjort seg bemerket i årets Big Brother.

I beruset tilstand skal hun ha slått til svenske Muffe fordi han nektet å innrømme at han hadde hatt sex med henne, samt kastet en ølflaske etter norske Carina. Dette førte til at flere av de andre deltakerne ble redd henne.

Big Brother ledelsen valgte derfor å gi Jessica alkoholforbud. På grunn av god oppførsel har forbudet nå blitt opphevet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere