*Nettavisen* Nyheter.

Legg ut ferieminnene på Spray

Dersom du har video, bilder eller reisebrev du ønsker å dele med andre kan du nå gjøre det med enkle tastetrykk.

En blogg er en nettside du kan bruke til akkurat hva du vil. Mange velger å bruke den som dagbok, reisedagbok eller fotoalbum, men det er bare fantasien som setter en stopper. Noen oppretter for eksempel egne fanklubber, mens andre bruker bloggen til å formidle informasjon til for eksempel medlemmene i et idrettslag.

Her kan du besøke SprayBlogg og opprette din egen blogg

SprayBlogg har vært tilgjengelig en stund, men nå har vi lansert en ny betaversjon. Flere av funksjonene i denne bloggen er blant de første i sitt slag, og de gir brukerne unike muligheter til å få publisert det de måtte ønske.

Blant de nye funksjonene er blant annet:

SMS / MMS
Brukerne kan oppdatere bloggen sin med tekst og bilder via mobiltelefonen. Nå kan du gjøre dette ved å sende dine meldinger til 2074. Informasjon om hvilke koder du bruker finner du på bloggens forside www.sprayblogg.no

Klikk på bildet for å forstørre.

Videoblogging
Du kan ta nå opp video med et vanlig webkamera og poste videoen direkte ut på bloggen din. Ta opp deg selv og send en hilsen ut på nett til venner, familie og kjente.

Artikkelsøk
For at du og leserene dine lett kan finne frem til innhold på bloggen har vi laget et artikkelsøk.

Passord
Bloggene kan nå passordbeskyttes hvis du ønsker dette. Det er da bare de som har gyldig brukernavn/passord som kan lese bloggen din.

Sletting
Du kan nå slette bloggene dine dersom du ønsker det.

Noen har opplevd problemer med automatisk kommentar-spam fra andre. For å redusere dette problemet har systemet nå en funksjon hvor leseren som ønsker å kommentere et innlegg må skrive inn en kode før han kan sende kommentaren.

Slik unngår vi de fleste "robotene" som morer seg med å sende ut uønsket casino-reklame og andre festligheter til dere.

Amazon-produkter
Vis leserene av bloggen din hvilken musikk du hører på, hvilke bøker du leser eller kanskje hvilke filmer du liker.

Denne funksjonen kan du bruke for å enkelt vise ulike produkter fra nettbutikken amazon.com i bloggen din. Du kan gruppere disse produktene i de ulike kategoriene Bøker, Filmer og Musikk.

Her kan du besøke SprayBlogg og opprette din egen blogg

I en testperiode er det gratis å legge inn video og oppdatere bloggen via SMS og MMS. Har du spørsmål om SprayBlogg eller ønsker å tipse oss om nye funksjoner kan du sende oss en mail på support@blogsoft.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.