RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Legger leilighet ut på auksjon

Sist oppdatert:
Advokatfirmaet Myhre & Johnsen går nå nye veier for å selge eiedom, de legger nemlig en leilighet ut på auksjonshuset Netthandelen.no
Leiligheten som ligger rett utenfor Kristiansand sentrum vil få en utropspris på 1 kroner g ingen prisantydning. Dette skal være første gang et advokatfirma bruker en auksjonstjeneste på internett som salgskanal for en bolig.

- Vi ønsker å bruke Netthandelen som både utstillingsvindu og auksjonskanal for denne leiligheten. Ettersom nettstedet har nærmere en halv million brukere og et daglig besøk på nærmere 50.000 brukere, er dette en markedskanal som er midt i blinken for vår del, sier advokat Ståle Myhre i Myhre & Johnsen i en kommentar til den nye salgskanalen.

Et prøveprosjekt

- I tillegg mener vi at dette blir en renslig måte drive budgivning på. Samtlige interessenter kan på en enkel måte følge budene på skjermen til enhver tid. At vi benytter Netthandelen er dessuten kostnadseffektivt for selger. Man kan gjerne kalle det et prøveprosjekt, sier Myhre.

I forbindelse med auksjonen legges også alle opplysninger om leiligheten ut som prospekt på Netthandelen.no. Arbeidet i forkant og ved gjennomføring av salget skjer på tradisjonell måte med full innfrielse av alle regler som gjelder for slike salg.

- Dette blir spennende. Vi har forsøkt oss på auksjon av biler i høy prisklasse, samt båt til en verdi på over 500.000 og dette har inspirert oss til å gå videre. Vi har store forventninger, ikke minst siden den aktuelle leiligheten har et stort og lokalt potensial, men også nasjonalt siden Kristiansand er landets beste og mest kjente sommerby, sier Netthandelen-eier Einar Øgrey Brandsdal i en kommentar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere