*Nettavisen* Nyheter.

Legger ned Art of Taste

Hjemmet Mortensen legger ned Art of Taste som selvstendig nettsted og integrerer tjenesten i Klikk-portalen.

19.12.08 11:53

- Det stemmer det, fra februar kommer du rett inn på Klikk-mat hvis du skriver inn nettadressen artoftaste.no, sier Espen Agdestein til NA24 Propaganda.

Sjekk ut NA24 Propagandas nye medieguide

Agdestein var en av gründerne i Art of Taste og leder nå Hjemmet Mortensen Interaktiv som denne sommeren lanserte Klikk.no.

Klikk.no fungerer som en portal for forlagets nettsteder. Alle disse nettstedene har oppstått fra et av forlagets blader, med unntak av Art of Taste som ikke er i papirversjon.

Store på mat
Agdestein er tydelig på at innlemmelsen i klikk-mat ikke innebærer slutten på Art of Taste.

- Merkevaren skal leve videre, men den får ikke lenger et eget nettsted. Vi mener at det kommer til å bli en bedre tjeneste når samtlige mattjenester fra Hjemmet Mortensen finnes på ett sted. Det er en betydelig matkompetanse her på huset, med bidrag fra Hjemmet og Norsk Ukeblad, Kamille og flere andre merkevarer som har matstoff, sier Agdestein.

De ansatte i Art of Taste blir alle med inn i klikk.no.

Venter vekst
Fra å ligge mellom 25-30.000 unike brukere i uken, venter Agdestein nå en betydelig vekst i brukere.

- i Klikk-mat kommer vi til å ligge rundt 80.000 unike brukere i uken. Det blir et løft for Art of Taste og jeg tror også det kommer til å bli et løft for det matinteresserte publikummet. Vi tror de kommer til å sette pris på å finne alle oppskrifter og annet matstoff på ett sted, sier han.

Søket på Art of taste er allerede integrert med klikk.no.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.