RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Legger ut seks supertankere i markedet

Sist oppdatert:
Den greske rederen Theodore Aneglopoulos skal ha lagt ut en pakke på seks VLCC'er for salg. Skipene har blitt kjøpet i løpet av de siste ni månedene
Angelopoulos understeker dermed sin asset play-strategi i stortankmarkedet etter at han i fjor solgt sin store flåte av suezmax og aframax-tankskip til amerikanske General Maritime. Rett etter stor salget til Genmar, begynte Angelopoulos å kjøpe opp VLCC-tonnasje.

Nå opplyser skipsmeglere til TradeWinds at Angelopoulos er klar til å ta gevinst på skipene i et marked hvor tankverdiene har hatt en bratt kurve oppover.

Pakken omfatter fem VLCC'er som går i spotmarkedet, samt et nybygg for levering i juni neste år han nylig kjøpte for knallsterke 95 millioner dollar.

Anegelopulos skal ønske 535 millioner dollar for skipene som vil gi han en gjennomsnittlig gevinst på 10 millioner dollar pr. skip eller en samlet gevinst på over 400 millioner kroner på under ett år.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere