RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
SUPERELASTISK: Den nye jeansmodellen Funk + Super Flex fra Never Denim lover å ikke klemme, og samtidig holde formen etter vask.
SUPERELASTISK: Den nye jeansmodellen Funk + Super Flex fra Never Denim lover å ikke klemme, og samtidig holde formen etter vask.

Lei av jeans som klemmer?

Sist oppdatert:
Vinn jeans som du kan gå i spagaten med om du vil. Trykk «like» for å se hvordan du kan vinne.

(SIDE2): Forrige sesong lanserte Never Denim jeansmodellen Kick. Buksen som skulle gi deg «instant perfect ass».

Kick har allerede blitt en favoritt blant motebloggere og fashionistaer. Denne sesongen lanserer Never Denim «super flex» jeans. Super flex er et revolusjonerende stoff med en ekstrem elastisitet som gjør at stoffet kan ekspandere 100%, men fortsatt beholde passformen og se like bra ut vask etter vask.

På grunn av mengden elastisitet selges disse jeansene i størrelse XS-L.

Super Flex kommer i alle passformer, og dermed kan du holde deg til din favorittmodell, og likevel få jeans i dette fantastiske materialet - «the perfect ass just got better!».

I høstens jeanskolleksjon har Never Denim valgt å fokusere på ulike gråtoner og overfarget stoff. Passformen er fortsatt tight men vi ser at midjen blir lavere.

I tilegg til «super flex»-jeans lanseres den nye modellen Funk som har lav midje og smale, ankel korte bein med zip-detaljer. Funk kommer i fem forskjellige vasker og finnes også i det nye stoffet.

Vi har fått to Funk + Super Flex-jeans til å dele ut til to heldige lesere som har lyst til å teste den nye jeansen.

Alt du trenger å gjøre for å delta i konkurransen er å fylle ut skjemaet under. Som svar kan du legge igjen størrelsen din.

Slik er størrelsene:
XS= 24"-26"
S = 26"-28"
M= 28"-30"
L= 30"-32"

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere