Gå til sidens hovedinnhold

Leiemorder identifisert

Politiet har klart å identifisere den kaldblodige drapsmannen.

Italienske politi har klart å identifisere mannen som skjøt og drepte en annen mann utenfor en butikk i Napoli. Drapet ble fanget opp av et overvåkingskamera og politiet har fått et gjennombrudd etter å ha offentliggjort opptaket.

Blodig mafiaoppgjør
Drapet skjedde midt på lyse dagen i mai måned, og eksperter antar at det dreier seg om et mafiaoppgjør.

Opptaket ble frigjort i forrige uke, og bare noen dager senere ble leiemorderen på videoen identifisert, melder det italienske nyhetsbyrået ANSA.

Les også: Sjokkvideo av mafiadrap

Et vitne opplyste til politiet at personen i videoen er en mann i 30-årene fra Napoli, som nylig har reist fra byen.

Politiet står fortsatt uten noe motiv for drapet, som skjedde det fattige nabolaget Rione Sanita der den såkalte Camorra-mafiaen står sterkt. Camorra er navnet for organisert kriminalitet i Napoli.

Stått bak 60 drap
Offeret skal være en tidligere bankraner. En talsmann for politiet sier Camorra har stått bak om lag 60 drap det siste året.

En tredje mann blir også sett i videoen som har blitt beskyldt for å være medskyldig i drapet. Men han forteller til avisen Mattiono at han er uskyldig.

- Jeg er mannen på filmen, men jeg har aldri vært noen utkikksmann, og nå er jeg livredd. Jeg tok meg bare litt luft mens jeg ventet på datteren min som handlet, sier 39-åringen.

(Nettavisen advarer mot sterke scener).

HTML EMBED
Reklame

NÅ: 60 % på kule badebukser

Kommentarer til denne saken