Gå til sidens hovedinnhold

Leiemorder utkledd som bud - hadde armbrøst skjult i pakken

Politiet i Canada har frigitt en overvåkningsvideo i håp om å identifisere en mulig leiemorder.

En kvinne (44) ble livstruende skadet da hun ble forsøkt drept med en armbrøst i den canadiske byen Ontario i november i fjor.

Politiet tror det kan være en leiemorder som står bak drapsforsøket på kvinnen, og har denne uken frigitt overvåkingsbilder av selve drapsforsøket, skriver The Times.

Utga seg å være et bud

Den antatte leiemorderen utga seg å være et bud som skulle levere en pakke på døren til kvinnen. I pakken var det imidlertid skjult en armbrøst som den mistenkte avfyrte mot kvinnen etter at hun åpnet døren.

- Etter en kort samtale, skjøt den mistenkte en pil i offeret med en armbrøst som var skjult i en stor eske, opplyser politiet i en pressemelding.

- Etterforskere tror dette var et overlagt, målrettet og isolert angrep, basert på samtalen som fant sted mellom offeret og den mistenkte, lyder pressemeldingen.

Politiet utelukker ikke at det kan ha vært en leiemorder som skjøt kvinnen.

- Det er mulig at den mistenkte utført angrepet på vegne av noen andre, sier etterforsker Heather Ramore ved Peel Regional Police, melder CNN.

- Hensikten var å drepe

Ramore opplyser at armbrøsten er av en type som benyttes i jakt på storvilt som elg og hjort.

- Hensikten med angrepet var å avslutte livet til offeret, sier Ramore.

Politiet har også frigitt bilder av en armbrøst og piler som illustrerer hva slags våpen den mistenkte brukte i angrepet.

Kommentarer til denne saken