*Nettavisen* Nyheter.

Lek plastikkirurg på kjendisene

Det er på tide med en dose humor før helgen. I dag kan du leke plastisk kirurg på kjendiser, sjekke ut mentalsykehuset og drittunger - bokstavelig talt. Og det er ikke en gang alt. Se fredagsmoroen her.

02.04.04 12:32

Snart er det helg, og de siste timene på jobben virker så uendelig lange. Heldigvis finnes det noe som får tiden til å gå litt raskere, nemlig TV 2 Nettavisens fem utvalgte moro-linker.

Søt og rar
Dagens lattervekker, bare sørg for å ha lyd på før du klikker på linken. Hvis du ikke ler av denne, må du være en skikkelig surpomp!

PC-spillenes hemmelige liv
Husker du Pong? Den tidlige utgaven av PC-spill, hvor du og maskinen var låst i en – etter hvert – nesten uendelig kamp om hvem som kunne holde den grønne prikken lengst i live. Skikkelig dårlig grafikk, men massevis av moro den gang. Her er en liten historie sett fra spillets side.

Bæsj-baby
Lurer du på hva babyer egentlig tenker på? Vel, i følge denne lille flash-snutten – bare dritt. Men så er de jo så søøøte. Hmm...

Model make-over
Endelig, et program hvor du får være plastisk kirurg for kjendisene. Synes du Britney Spears trenger litt mer å ta i rundt magen, eller kanskje du føler for å gi Antonio Banderas noe lengre nese? Her har du muligheten til å forandre utseende på kjendisene etter ditt humør. Og kanskje etterpå skrive ut bildet og gi det til kjæresten som har siklet etter den uoppnåelige i evigheter.

Mobiler og mentalsykehus
Det foregår merkelige ting på mentalsykehuset¿ Dette er en av de særeste mobiltelefonreklamene jeg noen gang har sett. Men moro er det lell.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.