RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lekeplass for alle

Sist oppdatert:
«Sjøen for alle»-messa åpner om knappe to uker. Årets messe blir en interaktiv lekeplass.

I år kan du prøve kano, A-jolle, kajakk, seilbrett og fjernstyrte seilbåter. Det er båtførerprøver, kurs i brannslukking, vårklargjøring, spleising av tauverk og kokkekunst.

På de store messene i England, Tyskland og Sverige har båtbransjen tatt i bruk både opplevelsesreiser i tåketelt, virtuell seiling og båtkjøring, kurs i gammel båtbyggerkunst og rene maritime dataspill med GPS, kart og navigasjon. Messen på Lillestrøm vil ganske sikkert bli langt mer enn en vandring mellom skrog og brosjyrestativ.

Sikkerhet
Det er avsatt en egen hall til opplæring og aktiviteter. Sikkerhet er et stort tema på messen. Du kan gå opp som privatist til båtførerprøven, ta VHF sertifikat og fritidsskipperkurs.

Ungene kan glede seg til å klappe steinbit, se på havets fauna, og kjøre radiobåt og redningsskøyta Elias.

Båtbransjens interesseorganisasjon «Norboat» vil i hele messeperioden demonstrere forskjellige byggemetoder, mekking av motorer og gi informasjon om utdanning og muligheter innen båtbransjen.

Overveldende
Messenpresenterer 700 båter. Det er lange ventelister for utstillere som ønsker å være med. Kapasiteten er sprengt.

Det nytter ikke å liste opp alle nye båtmodeller, tekniske nyheter, designnyheter eller nye produkter. Vi anbefaler at du klikker deg inn på nettstedet til «Sjøen for alle 2007», og søker på nyheter.

«Sjøen for alle» arrangeres 16-25. mars på Lillestrøm.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere