*Nettavisen* Nyheter.

Leketøyene som tømmer pungen

Når de rike handler sexleketøy kan en dildo fort koste skjorta. Se noen av verdens mest eksklusive leker for voksne.

16.05.08 10:44

(LXUS.no) Trenden med luksuriøst sexleketøy blir bare større og større, og flere og flere produsenter kommer på markedet. Her viser vi deg noe av det mest eksklusive innen sexleketøy.

MER OM LIVSTIL OG LUKSUS PÅ www.LXUS.no

Klikk på bildet for å forstørre.

Diamantbesatt dildo
Den prisbelønnede designeren Ethan Imboden driver selskapet Jimmyjane som integrerer design og luksus i sexleketøy. De produserer blant annet dildoserien «Little Something» som er vanntette og har utskiftbare motorer. Toppmodellen «Little Platinum Eternity» er dekorert med 28 førsteklasses diamanter rundt hetten og koster 16 500 kr.

LES OGSÅ: Tjener millioner på liksom-luksus

Swarovski-krystaller og perler
Kiki de Montparnasse beskriver seg selv som et luksuriøst mote- og livvstilsmerke som hyller intimitet og romantiske fantasier. I deres produktportefølje finner man en rekke luksuriøse sexleketøy. Penisvibrator og håndjern i gull, dildo besatt med Swarovski-krystaller, bondagelenker i perler og butt plug i rustfritt stål er bare et lite utvalg av det du kan finne hos Kiki de Montparnasse.

Klikk på bildet for å forstørre.

Silke og Påfuglfjær
Hos London-baserte Myla kan du kjøpe både sexy undertøy og leketøy. Fokus på materialer som silke, ferskvannsperler og fjær fra forskjellige fuglearter gjør produktene både lusuriøse og kostbare.

Populært pelsdyr
Designeren Shiri Zinn har vunnet flere priser for sine erotiske juveler. Hennes mest populære kreasjon er dildoen «Minx». Leketøyet er knallrosa, pyntet med tolv rosa Swarovski-krystaller og har en avtagbar rosa fuskepelshale. På kjøpet får du også en gaveeske i rosa imitert slangeskinn og sateng, samt et sølvfarget stativ for den modige som vil sette leketøyet sitt på utstilling. I Norge får du kjøpt «Minx» til 1399 kroner.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.