(Spillmagasinet): Spillbladet Computer & Videogames hevdet onsdag de hadde fått tilgang til hele innholdet i den kommende systemoppdateringen av Playstation 3.

Informasjonen skulle først offentliggjøres på spillmessen E3 i Los Angeles i midten av juli. Allerede dagen etter rammes selskapet av nok en lekkasje, og denne gangen kommer informasjonen fra Sony selv.

I en pdf-fil publisert på Sonys offisielle nettside dukker blant annet de aller første bildene fra filmtjenesten «Video Store» opp.

Bildene viser en tjeneste som er innlemmet i Playstation Store og tilbyr blant annet filmene «Resident Evil: Extinction», «Ultraviolet» og «The Benchwarmers».

Ingen priser er synlige i presentasjonen.

Torsdag annonserte Sony at videotjenesten blir lansert i USA i løpet av sommeren 2008. Europa og Japan vil følge etter senere, skriver nyhetsbyrået AP.

Sony lettet på sløret for filmtjenesten i april 2008, og hevder den vil bli verdens beste tjeneste for nedlasting av film.

- Vi skal tilby en videotjeneste som kommer til å skille seg fra og overgå alle andre tjenester man hittil har sett på markedet. Den skal gi forbrukerne nøyaktig det TV-, film- og spillinnholdet de ønsker, sa markedssjef og PlayStation Network-ansvarlig Peter Dille.

Les mer om tjenesten i vår tidligere artikkel.

Dokumentet fra Sony avdekker også at man får tilgang til tjenesten fra Playstation Portable (PSP) og at det blir mulig å spille et hvilket som helst PS3-spill på PSP via funksjonen remote play.

Det skal videre ha blitt lastet ned innhold fra Playstation Network over 170 millioner ganger.

Les flere spillsaker på våre spillsider.