RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
((Foto: P.M. Ken/EMI))

Lekkerbisken solodebuterer!

Sist oppdatert:
Pharrell Williams albumdebuterer. Hør og se her!

(Womanweb.no): Pharrell Williams har figurert på lister over de mest sexy mannebeina i et par år nå. Men, det er ikke bare fysikken hans som har fått oppmerksomhet. Som en del av produsentteamet The Neptunes har han laget musikk for og med en endeløs rekke navn: Britney Spears, Jay-Z, No Doubt, Snoop Dogg, Kelis, Janet Jackson, Q-Tip, Mystikal og Ol’ Dirty Bastard er bare noen av dem¿

*Se Pharrell Williams-galleri nederst på siden*

I tillegg har han hatt massive hits som ”Lapdance” og ”She Wants To Move” som produsent, musiker, låtskriver og vokalist med gruppa N.E.R.D. 14. november er han imidlertid endelig tilbake i rampelyset på egne bein og med eget album.

Hans forestående album bærer tittelen In My Mind, og ledes an av singelen ”Can I Have It Like That”, i selskap med en annen Woman-favoritt; Gwen Stefani.

*Se videoen her*

Albumet inkluderer gjester som Jay-Z, Daddy Yankee og Slim Thug i tillegg til Stefani, og vil være i to hoveddeler; syv R&B-låter og syv raplåter.

-Dette skal vekke følelser, debatt og dialog, sier Pharrell i pressemeldingen.

-Det er for å få mennesker til å snakke og innse "wow jeg kan være med selv, han gjorde det med R&B og hip hop, og jeg kan gjøre det samme med politikk og religion. Jeg kan gjøre det med science og sosiologi, jeg kan gjøre det med mat og klær, jeg kan bli en artist eller hesterytter, det er bare så mye man kan gjøre, fortsetter han.

Sa vi at vi gleder oss..?

Kjøp og download Pharrell-musikk her

Wallpaper!

Pharrell på nett

N.E.R.D. på nett

The Neptunes på nett

Les også:

Gavetips til mannen

Surferosa behind the scenes

Deilig danske!

Denne saken er laget av www.Womanweb.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere