*Nettavisen* Nyheter.

Lekre og fargerike ben

Foto: (Nelly.com/Getty Images)

Bytt ut den sorte og klassiske tightsen.

(SIDE2:) I år er det farger og mønstre som dominerer tightsene.

Se bildekarusell lenger ned i artikkelen.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Strømpebukser er in
Leggings og tights har vært i motebildet de siste årene. I fjor var det jeans-tightsen som var det hotteste, men i år er det sterke farger og mønstre som gjelder. Tights som ender midt på leggen eller går ned til ankelen kalles for leggings. Strømpebukser er tights som dekker hele beinet. Selv om leggings fortsatt er populært, er det blitt mer og mer trendy å bruke strømpebukser.

Gladfarger
Den sorte tightsen og strømpebuksen er et sikkert og trygt valg til antrekk og sko, men i vår og i sommer bør du prøve deg på knallfarger. En kjedelig kjole kan få et nytt liv med fargerike strømper. Velg blant blå, turkis, rød, gul, grønn, oransje, lilla og rosa tights. Prøv deg frem og opplev at gamle antrekk blir som nye matchet sammen med en ny strømpebukse. For eksempel valgte skuespillerinnen Liv Tyler knallblå strømpebukser til sin svarte kjole da hun var på New York Fashion Week tidligere i år.

Mønster
Blomster er et nøkkelord for sesongens motebilde både når det gjelder klær og tilbehør. Vi finner også igjen blomstermønstre på leggings og strømpebukser. Du kan velge mellom små søte blomster eller de større og mer dominerende blomstermotivene. Til disse blomstertightsene bør du velge et antrekk som ikke krasjer sammen med blomstene. Tunikaer, kjoler og skjørt i enkle og rene farger er et sikkert valg. Match med noen stilige pumps og dine lekre ben kommer definitivt til å vekke oppmerksomhet.

Fra tacky til stilig
Nettingstrømpebuksene som for mange er horete og «tacky», er byttet ut med runde og mer feminine detaljer. Det kan gjerne være detaljer i den sorte klassiske strømpebuksa, men i år skal det være søtt og romantisk. Strømpebukser med myke mønstre som blomster og runde former gjør deg sexy uten å virke utfordrende. Søte hjerter og prikker gir deg et uskyldig og feminint uttrykk samtidig som du viser at du er vågal og tør å eksperimentere. Sverger du fortsatt til de klassiske sorte strømpebuksene blir du ekstra stilig om tightsene har mønsterdetaljer.

Les også: Vi har fått kakedilla!

Følg Side2 på Facebook - klikk her!

3063

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.