*Nettavisen* Nyheter.

Lene Alexandra med ny kjæreste?

Foto: Poppe, Cornelius (SCANPIX)

Dater en av Oslos utelivskonger.

26.04.09 00:32

(SIDE2): Det som startet som en blinddate for Lene Alexandra og utelivskongen Sverre Goldenheim, ser ut til å ha ført til noe mer.

Fredag kveld ble de to nemlig sett sammen ute på byen.

- Lene og Sverre satt og kysset på uteserveringen på NO 15 i går kveld, forteller en av gjestene til Side2 og fortsetter.

- De så tydelig forelsket ut og gjorde ikke noe for å skjule romansen.

Dette førte til mange lange blikk og hvisking blant de andre gjestene ved resturanten.

Etter det Side2 erfarer fortsatte paret festen på kjendisnattklubben Barbeint utover natten.

Siste nytt! Sjekk forsiden på Side2 akkurat nå!

Blinddate
Det skal ha vært Lenes bror som koblet de to turtelduene, og de skal siden blinddaten lørdag for en uke siden, ha truffet hverandre i hemmelighet flere ganger. Tidligere fredag ble de også sett sammen, da til lunsj på Friday's på Aker Brygge i Oslo. De forlot også stedet sammen i Lenes Smart-bil, skriver VG.

Blinddaten forrige lørdag beskrev Lene slik på sin blogg:

«Blinddaten viste seg å være en person jeg har hatt som Facebook-venn en stund, og som jeg visste godt hvem var. Meget hyggelig fyr! Koste meg masse!»

TV-fjes
Lene Alexandra er mest kjent som deltaker i Robinson-ekspedisjonen i 2004 og som vinneren av «Skal vi danse» av fjorårets sesong, mens Goldenheim nok for TV-seeren er mindre kjent.

Sverre Goldenheim er sønn av fondsgründer Petter Goldenheim, og 26-åringen er til daglig clubmanager og driver sammen med Tore Frisholm Reda og Jama Awaleh den populære nattklubben Barbeint på Solli plass.

Her kan du lese om hvordan norske kjendiser fester i fred.

Flere kjente kvinner
Goldenheim har tidligere datet storesøsteren til jetsetkjendisen Victoria Silvstedt, Veronica, og sexolog Kristin Spitznogle. Sistnevnte forhold varte derimot kun et par uker sist sommer.

Ingen av de to ønsker å kommentere saken.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag