RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Leo Burnett satser på Kitchen i Norge

Sist oppdatert:
Leo Burnett Worldwide har bestemt seg for å satse på Kitchen Reklamebyrå. Dermed er det slutt for norsk reklames flaggskip, Leo Burnett Reklamebyrå.

Leo Burnett Worldwide reorganiserer sin norske operasjon og vil i fremtiden fokusere på det relativt nystartede byrået Kitchen.

Dermed er det slutt på Leo Burnett Reklamebyrås virksomhet i Norge. Den internasjonale byrågiganten fortsetter å drive Leo Xpress, iLeo, Woldsdal og designbyrået Mission.

Leo Burnett Worldwide har de siste to årene operert med to fullservice reklamebyåer i Norge, Leo Burnett Oslo og Kitchen. I løpet av denne perioden har førstnevnte opplevd et kraftig fall i inntekter og levert tosiffrede underskudd. Kitchen har derimot på kort tid klart å etablere seg som en betydelig aktør i det norske reklamemarkedet med store kunder som Rimi på kundelisten.

Ifølge informasjon fra Leo Burnett Worldwide vil reorganiseringen resultere i en sterkere og mer effektiv organisasjon. Slik kommenterer Linda Wolf, styreleder og administrerende direktør i Leo Burnett Worldwide, omorganiseringen:

- Den nordiske regionen, og Norge i særdeleshet, fortsetter å være et veldig viktig marked for oss, og vi er bestemt på å være tilstede her.

- Vi tror Kitchen Leo Burnett er godt posisjonert for å svare til de kravene markedet har, og det er ingen tvil om at Leo Burnett Worldwide er representert med et av de beste byråene i Norge, sier hun videre.

Leo Burnetts administrerende direktør, Patrick Tepfers, blir ansvarlig for Leo Burnetts operasjoner i Norge. Han var ikke tilgjengelig for kommentar da Propaganda snakket med ham.

Propaganda kommer tilbake med mer

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere