*Nettavisen* Nyheter.

Leo-kunder avventer situasjonen

Kundene til Leo Burnett er urolige for bråket i byrået. Flere sentrale personer har sluttet og kundene avventer situasjonen.

20.06.08 11:03

Propaganda kunne i går melde at 17 nøkkelpersoner har sluttet, eller skal slutte snart, i Leo Burnett.

Ifølge Dagens Næringsliv fører situasjonen i Leo Burnett, med en økonomisk krise og flere nøkkelpersoner ut av organisasjonen, til at kundene er urolige for fremtiden til byrået. Blant de største kundene finner vi Telenor, et selskap som i disse dager reviderer reklamekontoen sin.

- Vi holder oss orientert om hva som skjer, især i den prosessen vi er i nå. Økonomiske forhold er blant tingene vi må se på, sier pressetalsmann Dag Melgaard til DN.

Markedsdirektør i Norsk Rikstoto, Johan Kvarme, sier til avisen at de holder seg løpende informert om hva som skjer. Den siste tide har to av selskapets konsulenter i Leo forlatt byrået.

- Når røyken har lagt seg, er det godt mulig det blir bedre til slutt, men akkurat nå er det mye armer og bein. Situasjonen setter tankene litt i sving. Man mister kontinuiteten når man ikke kan jobbe med de samme menneskene over tid, sier han.

Dagbladet, McDonalds, Novartis og Norges Vassdrags og enerigdirektorat er andre kunder som følger nøye med på hva som skjer i byrået.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.