RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Leopard skaper panikk i India

New Delhi (NTB-AFP): En vill leopard har streifet rundt i den indiske byen Meerut siden søndag og har skapt panikk etter å ha vært innom både et sykehus, en kino og en boligblokk.

Lokalmyndighetene i byen hadde mandag ettermiddag ennå ikke klart å fange det store kattedyret. Alle skoler i byen er stengt og folk bes være forsiktige.

- Til tross for gjentatte forsøk har vi ikke klart å fange dyret. Men vi har iverksatt en omfattende jakt på rovdyret, sier en talsmann for lokalmyndighetene i Meerut, som ligger 60 kilometer nordøst for hovedstaden New Delhi.

Leoparden ble oppdaget inne på en avstengt fløy på et militærsykehus i byen søndag. Myndighetene utkalte et jaktlag, som klarte å skyte en bedøvelsespil i dyret.

- Men den klarte likevel å ta seg ut og rømme. Deretter snek den seg inn i en kino før den gikk videre inn i en boligblokk. Men nå har vi mistet sporet av den, sier talsmannen mandag ettermiddag.

Seks personer skal ha blitt skadd etter å ha hatt nærkontakt med leoparden, og myndighetene ber om at alle markeder i byen, som har 3,5 millioner innbyggere, holdes stengt inntil dyret er fanget. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere