RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ler av Beckham-ryktene

Sist oppdatert:
TV 2-reporter Ida-Marie Vatn ler av at hun skal være «en trussel» mot Beckham.

LES SAKEN: - Becks gal av TV-blondine

(SIDE2): - Jeg har fått en del tekstmeldinger i dag fra folk som har lest Evening Standard. Men jeg velger bare å le av det hele, sier TV 2-reporter Ida-Marie Vatn.

Onsdag kjørte den britiske storavisa en lengre sak om at sikkerheten rundt David Beckham blir trappet opp som følge av «brysomme TV-blondiner».

- Gjør jobben min
Saken ble illustrert med et bilde av Ida-Marie som intervjuer den engelske landslagskapteinen. TV-reporteren liker ikke at det blir fremstilt som om hun nærmest har forfulgt Beckham.

- Jeg er en seriøs journalist som gjør jobben min. Så får andre folk gjøre sin, sier hun med klar henvisning til de britiske journalistene.

Se video av Ida-Marie som intervjuer David Beckham her

Ukjent med sikkerhetstiltak
Hun sier hun ikke har fått noen signaler fra det engelske fotballforbundet om at hun er «plagsom» eller at de vil intensivere sikkerheten rundt stjernen.

- Nei, jeg prater med FA hele tiden. Og jeg regner med at jeg ville vært den første som fikk høre det, dersom de mente jeg var et problem. Jeg har tross alt intervjuet ham kun tre ganger, sier hun.

I dag har hun ikke snakket med Beckham - og hun vet ikke om hun skal lage flere saker på ham i løpet av VM.

- Vi får se. Det kommer jo helt an på hva som skjer, det, ler hun.

«Beckham-magneten»
Forøvrig ble Ida-Maries nærkontakt med Beckham omtalt i en annen tabloidavis to dager før Evening Standard. Da var det VGs Oddleiv Moe som ga henne terningkast 5 under tittelen: «Beckham-magneten».

Og kommenterte terningkastet slik: «Ida Marie Vatn er som et trekkplaster for David Beckham. Kamp eller trening. Ikonet tar seg god tid med Ida. Dette må ha Se og Hør-terskel som romansespekulasjon.»

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere