RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lerøy forventer videre resultatvekst

Sist oppdatert:
Lerøy Seafood med Ole-Eirik Lerøy i spissen, som har vært den store vinneren blant de norske oppdrettsselskapene, fortsetter den positive utviklingen og ser ytterligere bedring i 2004
Lerøy fikk et overskudd før skatt på 26,5 millioner kroner i fjerde kvartal i fjor, mot 16,9 millioner et år tidligere. Selskapet har i samme periode økt osmetningen fra 784 millioenr kroner til 925 millioner kroner.

Driftsresultatet økte fra 21,4 millioner kroner i fjerde kvartal 2002 til 26,2 millioner kroner i siste kvartal i fjor.

Det er ikke nok til noen utbytteøkning i Lerøy, som fatholder 2002 nivået på 60 øre pr. aksje. Lerøy-styret mener avkastningen i fjor ikke var tilfredstillende, men er likevel tilfreds med resultatet siden det var en vanskelig periode.

Styret sier i en kommentar at det forventes et bedre resultat i 2004 sammenlignet med 2003. Det begrunnes blant annet med at de ser bedre rammebetingelser i inneværende år for selskapets aktiviteter.

Lerøy vil fortsette å bidra til konsolideringen i oppdretts- og foredlingbransjen, og ser for seg ytterligere vekst gjennom fusjoner og oppkjøp.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere