RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lerøy venter bedring

Sist oppdatert:
Lerøy Seafood Group kunne notere bedret omsetning omsetning steg i fjerde kvartal 2002, men satt igjen med mindre på bunnlinjen i forhold til samme periode året før. Selskapet venter bedre rammebetingelser i 2003
Lerøy fikk et resultat resultat før skatt på 16,9 millioner kroner, mot 18,6 millioner kroner i tilsvarende periode i 2001.

Omsetningen steg fra 710 til 784 millioner kroner i perioden. Driftresultatet var på 21,4 millioner kroner, sammenlignet med 32,2 millioner kroner i samme kvartal året før.

Lerøy fremhever at det situasjonen i verdensøkonomien skaper stor usikkerhet i tiden fremover, men selskapet venter bedre rammebetingelser for sin virksomhet fremover.

Selskapet opplyser at man er en del av strukturendringene i næringen og vil i tiden fremover vurdere fusjons- og investeringsalternativer, i tillegg til strategiske allianser, som kan sikre selskapet fortsatt lønnsom vekst.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere