Les Britneys leksebok

Det stormer rundt Britney Spears om dagen. Nå er skolepapirene som ironisk nok viser at hun som ung hadde problemer med å stave «rykte» ute på nettet.

(SIDE2): Britney har gitt bort 170 gjenstander som skal auksjoneres bort 4. desember. Pengene skal gå til Britney Spears Foundation som er en veldedig organisasjon som med fokus på vanskeligstilte barn.

Stavefeil
Auksjonshuset Christie's fronter nå en skoleoppgave Britney skrev på ungdomsskolen. Oppgaven er en analyse av Rex Warners oversettelse av Sofokles tragedie, Antigone.

På oppgaven ser man også lærerens kommentarer. Flere steder på nettet gjøres det et stort poeng av at hun har skrevet ordet «rumor» feil i oppgaven. Britney Spears er kanskje den personen i verden som blir forfulgt av flest rykter akkurat nå.

Auksjonshuset forventer at oppgaven blir solgt for mellom 3.000 og 4.500 kroner.

Truseløs Britney på nett
Som nysingel har Britney tatt helt av den siste tiden med festing og skandaler. Sammen med Paris Hilton og Lindsay Lohan utgjør hun Hollywoods mest omtalte trio om dagen.

I det siste har de tre damene kastet seg på en trend med å vise seg frem uten undertøy. Mer om det kan du lese ved å følge lenken under.

Les hele saken her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.