RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Les ditt kjærlighetshoroskop

Sist oppdatert:
Ditt stjernetegn kan si mye om ditt forhold til kjærligheten og hva du vil ha ut av andre.

(SIDE2): «Hvilket stjernetegn er du født i?» høres ut som et dårlig sjekketriks, men det kan være et smart spørsmål. Ditt stjernetegn forteller nemlig mye om deg og hva du er ute etter i et forhold.

Finn din perfekte match her

Væren (21.mars – 20.april)
Du er lett å elske, men full av nysgjerrighet, noe som gjør at du ofte har vanskeligheter for å slå deg til ro og er ofte singel i lange perioder. Et tips for neste forhold er å gi ting litt tid for kjærligheten kan ikke forhastes.

Tyren (21.april til 21.mai)
Du er en lojal person og perfekte kjæreste materiale når du først finner den rette. Du er lat og foretrekker sofaen fremfor sosial aktiviteter, men når du først kommer deg ut av døren kommer også kjærligheten naturlig for deg.

Tvillingene (22. mai – 21. juni)
Du er god til å flørte og lett å date, men vanskelig å bygge et langt og seriøst forhold med. Men er det noen som kan holde din interesse er det de som trollbinder deg med sine ord.

Krepsen (22.juni – 22. juli)
Du er emosjonell, ekte og lojal og du kan potensielt være alles sjelevenn. Problemet ditt er at du ikke viser disse følelsene utad. Du vurderer, evaluerer og vekter alle potensielle partnere, men bli flinkere på og kommunisere dine følelser.

Løven (23. Juli – 23. august)
Du elsker å bli elsket og er en ekte romantiker. Du er en storsjarmør, men hold heller litt tilbake og ikke gi så mye av deg selv før du vet at du er i et seriøst forhold.

Jomfruen (24. august – 23. september)
Du er en selektiv person som liker det sikre. Men med det samme du blir forelsket forsvinner denne fornuften og du begir deg totalt over til partneren din. Men vil din partner gjøre det samme? Et råd - sjekk din partners hengivenhet til deg før du gir deg helt over.

Vekten (24. september – 23. oktober)
Du kan ikke leve uten kjærlighet og partnerskap og har vanskeligheter med å forlate et forhold før du har noe bedre i sikte. Husk at det ikke er verdens undergang å være alene en periode. Ikke glem at tålmodighet er en dyd.

Skorpionen (24. oktober – 22. november)
Du er en intens person og har en lidenskap utenom det vanlige. På date er du enten omgjengelig eller stille og litt skremmende. Pass på å ikke bli for intens eller for stille men finn en middelvei.

Skytten (23.november – 21. desember)
Som den eventyreren du er har du lett for å bli utålmodig når det kommer til kjærligheten og du har en tendens til å ha en ”elsk dem eller forlat dem” holdning. Husk at det å finne kjærligheten betyr at man må være oppmerksom og tålmodig. Senk tempoet og sug inn omgivelsene.

Steinbukken (22.desember – 20. januar)
Romantikk ligger ikke naturlig for deg og du har en tendens til å få dine stevnemøter til å føles ut som et intervju. Slapp av og gi slipp på noe av den kontrollen du føler du må ha og du vil kanskje oppleve en lykkelig slutt.

Vannmannen (21.janaur – 18. februar)
Du er svært omtenksom og dette setter deg ofte i kjærlighetskniper. Du har ikke problemer med å innlede forhold, men du har store vanskeligheter med å avslutte dem. Du har behov for frihet, men din omtenksomhet fører ofte til at du blir i forhold uten helt å ville det selv fordi du er redd for å såre noen. Bli tøffere og tenkt mer på dine egne følelser.

Fiskene (19.februar – 20. mars)
Du er en dagdrømmer utenom det vanlige og dette skaper ofte høye forventinger til kjærligheten. Prøve å gi litt slipp på fantasiverdenen din og grav heller litt dypere i virkeligheten. Gjør du dette er det store muligheter for at du vil oppleve alt det spennende livet har å by på.

Finn din perfekte match på TV2 Match

(Kilde: Happen Magazine)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere