RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Les om Fleischers sommeraksjer

Sist oppdatert:
Gambak-forvalter Jan Eiler Fleischer har rømt landet. Les hvilke aksjer han råder investorer å laste opp med for en god sommer
Jan Eiler Fleischer, bedre kjent som forvalter i Gambak-fondene, har rømt Oslo og Norge etter uker med trist og kjedelig vær.

Fra sitt sommerparadis i Positano, som ligger ved Amalsikysten helt syd i Italia forteller han hvilke aksjer han har tro på dersom man følger hans eksempel og rømmer landet, uten å måtte ta alt for mange bekymrede telefoner hjem til megleren.

- Det blir de store aksjene det da. Alle aksjene i Røkke-sfæren, og da særlig Kværner, kan man trygt dra på ferie med. Det samme gjelder Tandberg TV og Eltek som begge kommer med sterke resultater fremover, sier en soltørst Fleischer til iMarkedet.no.

Han trekker også frem en av dagens børsvinnere, Aker Seafoods, som han mener får seg en velfortjent opptur på børsen.

- Den siste aksjen jeg vil trekke frem er John Fredriksens SeaDrill, som riktig nok er unotert. Dette er et selskap jeg har stor tro på, sier Fleischer som mener at selv om aksjen har steget mye så er det mer å gå på. Troen er stor på at aksjen vil få seg en videre oppgang når den børsnoteres etter sommerferien.

- Vi er med i den aksjen. Fordelen med SeaDrill er at riggene i selskapet allerede har oppdrag, sier Fleischer fra Italia, der solen noteres til 30 grader i skyggen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere